Onaylamaları Kullanma Yolları

03-12-2021 22:45
Onaylamaları Kullanma Yolları
Onaylamalar sessizce, sözlü olarak, yüksek sesle, yazılarak ya da şarkı veya nağme şeklinde söylenerek yapılabilirler. Her gün on dakika boyunca etkili onaylama yapmak, onca yıllık eski zihinsel alışkanlıkları dengeleyebilir.

 Onaylamada bulunurken kendinizi gevşemiş hissetmeniz önemlidir. Herhangi bir sonuç elde etmeye bağımlı olmayın. Yine unutmayın ki, siz zaten gereksinim duyduğunuz her şeysiniz

 Onaylamaları, meditasyon yaparken ya da derinlemesine gevşerken, özellikle uyumadan hemen önce ve uyandıktan hemen sonra sessizce söyleyin.

 Onaylamaları, aynada kendinize bakarken yüksek sesle söyleyin. Gözlerinizin tam içine bakıp güzelliğinizi, sevildiğinizi ve değerli olduğunuzu onaylayın.

İsminizi kullanarak onaylamaları birinci, ikinci ve üçüncü şahısta yapmaya çalışın. Örneğin, "Ben Rabia, daima tam anlamıyla rahat ve kendi merkezimdeyim." "Rabia, sen daima, tam anlamıyla rahat ve kendi merkezindesin." "Rabia daima, tam anlamıyla rahat ve kendi merkezindedir."

 Arkadaşınızdan, size onaylamaları sık sık teklifsiz bir biçimde söylemesini isteyin. Örneğin, arkadaşınız size, "Rabia, sen bu günlerde kesinlikle kendini açık bir biçimde sevgiyle ifade ediyorsun!" demesini isteyin. Zihnimiz başkalarının bizimle ilgili söyledikleri şeyleri kabullenme ve arkadaşlarımızın söylediklerine daha fazla güç verme eğilimindedir.


Size kitaptan seçtiğim birkaç onaylamayı da his yüklemesi olarak bırakıyorum . Evet diyerek içinizden de onaylamanız ve izin vermeniz yeterli 

Her şeyi kolayca ve çabasızca elde ediyorum
Ben ışık ve sevgi dolu, neşe saçan bir varlığım
Gereksindiğim her şey içimde zaten var
Yüreğimde kusursuz bir bilgeliği taşıyorum
Kendimi olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum
Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum
Sevmeyi ve sevilmeyi biliyorum
 

Kaynak: Yaşamınızı Yeniden Yaratacak Güç
"Yaratıcı İmgeleme”, Shakti Gawain
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.