Olumlu Şarkı Sözleri

04-12-2021 00:10
Olumlu Şarkı Sözleri
"Söz Büyüdür” der Toltekler… Düşüncelerimizin ve sözlerimizin hayatımıza etkisini biliyor ve her eğitimlerimizde bahsediyorduk ama sizler sayesinde şarkı sözlerinin hayatlarınızı nasıl değiştirdiğini şoklar içerisinde okuduk. Büyük farkındalıklar yaşamamıza sebep olan deneyimlerinizi paylaştığınız için herkesin teşekkürlerini de iletmek isterim. Ben sadece aracılık ettim.

Hikayelerimde "Şarkı Sözleri” diye sabitlediğim klasörden takip edebilirsiniz, bu post altına da sözleri olumlu olan şarkıları paylaşmanızı rica edeceğim. Binlerce kişi bana şarkı soruyor ama Türkçe şarkılar ve sözleri konusunda bilgi sahibi değilim, sizlerden destek rica ediyorum bu konuda.

Şarkıcılarımızdan da -hatta dizi yapımcılarından da- rica ediyorum artık acıları, ayrılıkları, yalnızlıkları, kıtlıkları, yangınları, çaresiz bekleyişleri çoğaltmayalım, biz bunları seslendirdikçe evrendeki enerji yok olmaz ancak dönüştürmek zorundayızdır… 1 kişi 350 bin kişinin bilincini etkiler, 100 kişi ise kolektifin bilincini değiştirebilir.

Özellikle en sakin anınızda dinlediğiniz müzikler bilinçaltınıza kodlanır, 0-6 yaş dönemindeki çocuklara direk kodlanır, ameliyatta doktorların dinlediği müzikler kodlanır, bilgisayar oyunlarına kendini kaptıran çocuklara kodlanır… Sözcüklerin anlamını bilmeseniz bile ruhunuzda o bilgi mevcuttur kodlanır… En çok da uyurken dinledikleriniz kodlanır..

Dinleyecek müzik kalmadı diyenlere önerim kendi müziklerini yapmaları. Bu posta da güzel öneriler gelir diye düşünüyorum zira Zenginiz şarkısı milli marşımız olacak paylaşımlarınızdan gördüğüm kadarıyla.

Olumsuz sözlere denk geldiğinizde de iptal iptal deyin, bu bana ait değil deyin, Thetahealing tekniği ile size hizmet etmeyen boş gezen hafıza temizliği yapın, yaptırın…

Farkındalık dolu günlerimiz olsun, aydınlanmalarımız çok olsun, sağlık, huzur, bolluk ve bereket içinde yaşamayı hakediyoruz, bilincimiz yükseldikçe istediğimiz şeylerin daha hızlı gerçekleştiğine sizler de tanıklık edeceksiniz çünkü Her şey mümkün.
 
Şarkı sözlerindeki olumsuz sözlerin kaderimizi nasıl değiştirdiğini, başkasının acısını ve hastalığını çok içselleştirdiğimizde neler olabileceğini deneyimlerinizden gördük ve şimdi endişelenenler için birkaç his yüklemesi yapmak istiyorum.

Öncelikle farkında olduğunuz an zaten onu bilincinizde iptal ettiğinizi bilin ve rahatlayın 

Şimdiye kadar dinlediğim ve bundan sonra dinleyeceğim şarkıların olumsuz sözlerine geçirmez olmanın hissini biliyorum 

Düşüncelerimi yönetmeyi, duygularımı dengelemeyi biliyorum 

Diğerlerinin acılarını içselleştirmeden, kendi hayatıma çekmeden onları anlamanın ve kaderlerine saygı göstermenin hissini biliyorum 

Acıma ve empati kurma arasındaki farkı biliyorum

Sağlıklı, mutlu, neşeli, keyifli, bolluk ve bereket hislerini biliyor ve bu hislerle yaşamanın hissini biliyorum.

Olumsuz insanlara ve onların negatif enerjilerine geçirmez olmanın hissini biliyorum 

Evet diyenlere Thetahealing tekniği ile yüklenecek 

Olumsuzluklar karşısında aklınıza gelen düşünceleri iptal diyerek etkisiz hale getirebilirsiniz, güvendesiniz 

Grigori Grabovoi bu durumlar için özel bir sayı vermiş;

Bilinçaltı Algısı 531718914 - Etkisi bilinçsiz olan bu tür tahriş edicilerin neden olduğu psişik gerçekliğin doğrudan yansıması şekli; bilinçaltının tezahürlerinden biri. Bilinçsiz algılar ve sinyallerin işlenmesi, duyu organlarından gelir ve eşiğe ulaşmaz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.