Adaptasyon

04-12-2021 00:02
Adaptasyon
Her duruma ve her koşula uyum sağlamanızı kolaylaştırmak için size yardımcı olacak Grabovoi sayılarını Psikolojik Normalizasyon kitabından seçtim 

Adaptasyon 519487917917

Psikolojik Uyum 591478918988912

Sosyal Bütünleşme 548321819911

Bu sayıları birçok ihtiyaç durumunda kullanabilirsiniz. Örneğin okula yeni başlayan çocukların okula uyumu, sosyal çevrelerine adapte olabilmeleri, tuvalet alışkanlığı kazandırma sürecine uyum, memeden ayırma sürecini kolaylaştırma, organ nakillerinde yeni bedene uyumlanma ya da yeni işe başlayanları rahatlatmak gibi saymakla bitmeyen birçok konuda kullanabilirsiniz.

Genelde Grabovoi sayıları tek konuda iyileştirme hali sağlamıyor, birden fazla konuyu olumlu etkiliyor. O yüzden zararı yok faydası çok.

Sayıları tek tek söylemeniz, düşünmeniz, melodi halinde tekrar etmeniz ya da başkası için söylemeniz yeterli..

Adaptasyon sürecinde hala sıkıntı yaşanıyorsa o kişinin ya da bu çocuksa ebeveyninin bilinçaltındaki olumsuz programlardandır. Birçok teknikle bunu çözmek mümkün, öncelikle rahatlayın ve zihninizi biraz yavaşlatıp olaylara daha sakin bakmaya çalışın.

Not: 12 yıl önce yani oğlum 2,5 yaşındayken, 1 hafta boyunca o ağlayarak kreşe bıraktım, çok zor bir süreçti bizim için. Bu sayıları ve Thetahealing tekniğini o zamanlar bilmediğime yanıyorum :) 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.